Laboratoriumonderzoek

Door een gezonde werkomgeving aan te bieden, hebben niet alleen uw medewerkers maar uw algehele bedrijf daar veel baat bij. De productiviteit gaat omhoog en het ziekte verzuim blijft tevens laag. Lees hier alles over het verbeteren van de luchtkwaliteit.

Wilt u meer informatie over het analyseren van het (drink)water en het behandelen en voorkomen van legionella bacterie in uw water. Of om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen na brand, leest u hier hoe wij u kunnen helpen. Daarnaast bieden wij ook technische kwaliteitsmetingen voor het schoonmaakonderhoud, stof karakterisering, stof oppervlaktedichtheid onderzoek, verftechnische analyse en hulp bij asbest.

Labonderzoek & bemonstering

Om de kwaliteit te meten, worden er op locaties monsters afgenomen. Afhankelijk van het type onderzoek wordt het eenmalig of over een bepaalde periode afgenomen. De monsters worden geconditioneerd vervoerd naar het laboratorium. Daar worden ze naar de juiste wettelijke richtlijnen en normen geanalyseerd. De analyseresultaten worden aangeleverd in een heldere rapportage met op maat gesneden advies met handvaten die leiden tot oplossingen. De resultaten kunnen ook persoonlijk op locatie besproken worden als daar behoefte aan is.

Om de beste kwaliteit van de omgeving te garanderen, kunnen er ook periodieke onderzoeken worden gedaan. Zo kan eventuele problematiek ten aanzien van het binnenklimaat en de technische installaties veelal lokaal aangepakt worden. U bespaart hiermee niet alleen op de onderhoudskosten maar investeert tegelijkertijd in uw vastgoed, de technische installaties en de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers. U kunt uw medewerkers namelijk een zo gezond en veilig mogelijke werkplek garanderen!